Dat moncler outlet is niet iets 2018 moncler om zich slecht

overzicht voor zoetwoorden

moncler jas dames De belangrijkste dingen voor mij, zonder naar een code te moncler outlet online kijken: geen tests. Voor sommige bedrijven is dat misschien minder belangrijk dan voor andere, maar ik heb voornamelijk gewerkt op plaatsen waar de kwaliteit van de code hoog is en TDD wordt toegepast. Als het bedrijf waarop u zich moncler jas heren aanmeldde zo was, dan zou zelfs het testen van een poging niet meteen moncler jas dames mislukken. Dat moncler outlet is niet iets 2018 moncler om zich slecht over te voelen, hoewel het gewoon iets nieuws is om te moncler jas sale leren. 🙂 moncler jas dames

2018 moncler Ten tweede, moncler jas dames en niet gerelateerd moncler jassen heren sale aan de code: je hebt de hele uitdaging in drie commits gedaan. Commits moeten redelijk gedetailleerd zijn. Nogmaals, veel bedrijven verwachten dat moncler sale ingenieurs bij moncler jassen heren moncleroutlet.nl sale elke voorbijgaande test in een TDD-cyclus, teruggaand aan persoonlijke ervaring, die verplichtingen aan het einde pletten. Zeker voor een applicatie met een netwerkcomponent en een UI-component, verwacht ik in totaal meer dan drie commits. 2018 moncler

moncler dames Deze functie doet absoluut niets. Er wordt geen waarde geretourneerd (omdat de functiesignatuur geen retourtype bevat) en er zijn geen bijwerkingen. moncler dames

moncler heren De specifieke compileerfout die moncler dames u vermeldt lijkt moncler sale te zijn ontstaan ​​door uw (verkeerd) gebruik van flatMap. Die methode is overbelast om twee dingen in Swift te doen. Een daarvan is om een ​​Array of Arrays van een bepaald type T te nemen en (i) dat moncler jassen af te vlakken tot slechts één Array van T, en (ii) om een ​​functie (T)> U te gebruiken om het geheel naar een Array of U te mappen. moncler heren

moncler outlet Dus laat zien welke flatMap moncler jassen dames sale u gebruikt. Je hebt een Array of String, dus het kan meteen de tweede zijn, omdat we niet te maken hebben met Optionals, maar ook niet met moncler jassen heren sale een moncler jas heren Array of Arrays, dus het kan ook de eerste overbelasting zijn. Dus de compiler heeft geen idee wat je wilt dat het doet. En zeker, daarover berichten is niet geweldig, maar dat is moncler jas heren jouw probleem. moncler outlet

moncler jas dames sale Waarschijnlijk is wat je echt wilt doen moncler dames gewoon NSSharingService (genaamd: NSSharingServiceComposedEmail). Ik weet niet zeker waarom je die flatMap gebruikt, weet je zeker dat je begrijpt wat je probeert te doen? moncler jassen outlet Kun je uitleggen wat je moncler jassen heren hier echt wilde doen? moncler jas dames sale

moncler jas sale Ik kan me precies herinneren wanneer dit gebeurde, maar toInt () www.moncleroutlet.nl is verouderd ten gunste van een Int-initialisatieprogramma dat een stringargument opeiste. Als we dit rechtstreeks vervangen, zouden we het volgende krijgen: maar eigenlijk, waarom converteer je de moncler jassen heren sale labeltekst naar een Int alleen om die vervolgens te gebruiken om een ​​Float te initialiseren? Waarom initialiseer je de Float niet direct van de String? Dit zou het volgende opleveren: Merk op dat ik gewoonlijk nooit gebruik maak van force unwraps (het! -symbool), moncler jassen outlet maar omdat je het overal elders gebruikte, ging ik verder en deed hetzelfde. moncler jas sale

moncler outlet sale Enige bron voor dat, afgezien van dat het een ‘bekend stuk van begeleiding’ is? Ik heb nog nooit iemand horen moncler jas heren beweren dat dit een probleem is en moncler jas outlet ik 2018 moncler heb niets kunnen vinden terwijl ik op dit moment googelde. moncler outlet sale

moncler jas heren sale Het moncleroutlet is nog moeilijker om te geloven dat je ‘niet hoort te’ gezien dat de methode isOperatingSystemAtLeastVersion is toegevoegd aan NSProcessInfo moncler jas sale in iOS 8. moncler jas heren sale

moncler jassen heren sale Het is duidelijk dat deze methoden echt moeilijk zijn (lees: onmogelijk) om tests rond te schrijven, maar als je de richtlijnen voor schone code volgt, dan heb je de iOS SDK hoe dan ook behoorlijk gescheiden van je logica moncler jassen heren sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *